počítám s tím, že budu víc doma, než v práci, ale hrabe mi z toho.Fakt jednou týdně tu práci potřebuju. Nedovedu se pořád jenom starat o svoje nemocný děti, práce je pro mě relax a tam se cítím člověkem. Jinak mimo období nemocí je můj syn bezvadný čiperný dítě, velice si rodičovskou užívám. Nejsem žádná kariéristka, ale nedovedu žít život jenom tak, že budu pečovat o děti. Tak to asi máme většina z nás. A díky jeho nemocem prožívám období klidu naprosto fantasticky- umím se z toho velice radovat, hodně toho všichni spolu podnikáme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.