Ahoj - když čtu Tvůj příspěvek, úplně se mi vrací vzpomínky na můj porod... Můj syn je taky KP - porozený přirozeně....Porodní váha 3780 gramů....
Hodně jsem jeho polohu před porodem řešila.... nějak jsem nechtěla císaře, ale zároveň jsem se té polohy bála - ještě víc poté, co jsem projela net....
Byl to v pořadí druhý porod a musím říct, že byl lepší, než ten první.... Ale když jsem nedávno přemýšlela nad tím, jestli bych do toho znova šla, tak nedokážu říct, že ano... Doktoři mi dávali vybrat - prý když se budu bát rodit přirozeně, tak udělají císaře....Takže jsem se rozhodla pro přirozený porod - měla jsem ale udělané předoperační vyšetření a kdyby byl problém, šel by prcek ven císařem.....
Samotný porod byl opravdu celkem OK... ale ten strach o mimčo byl veliký... takže mi ani tak nevadil samotný porod, ale strach a obavy co by, kdyby......
A taky jsem byla jednoho dne rozhodnutá, že když se prcek nenarodí do druhé dne, tak budu škemrat o císaře.... no a ten večer porod začal.....pak už ty strachy a obavy šli stranou.....
Takže vůbec nemám radu..... Jen se mi oživily vzpomínky na můj porod....a jsem moc ráda, že všechno dobře dopadlo......
Takže i tobě přeju, ať je porod rychlý a podle tvých představ....Hodně štěstí