Přidat odpověď
já chodím pro syna 8let, třetí třída, už skoro dva roky chodil ze školy sám.
Do školy chodí se sousedkama, co bydlí nad náma, takže jdou tři, pravděpdoobnost únosu je mnohem menší. Jsme na menším městě, bohužel minulý týden ve středu to pedofil zkoušel na malou holčičku ve vesnici 5km od nás, kde zrovna v tu dobu byl syn na házené a pak o půl páté čekal na manžela venku sám na parkovišti. Kluci z házené mu říkali, že ten pedofil jezdí v černé oktávce a trenér ať na tátu počká vevnitř.
V pondělí jim ve škole říkali, ať chodí ve skupinkách a včera mi švagrová říkala, že její mamka taky vozí vnoučata do školy autem - jezdily předtím autobusem - vozí je do města 10km od nás, tam prý už to na někoho taky zkoušel.
jsem z toho špatná, ale pro syna chodím, jsou doma na MD s mimčem, a prostřední mám doma, takže mi to neva - protože si syn neumí odemčít, tak jsem stejně museli mít prochajdy nastavený tak, abysme byli doma v době příchodu syna, takhle si prostě jen prochajdu přenastavíme tak, abysme byli po skončení výuky před školou.
Jeden den má šachy hned po škole, je to ale jen asi 10m od školy, chodím tam za světla a tam si pro něj zase zajdu. Sám mi o to řekl, bojí se, ač je to kluk.
Taky si právě nejsem jistá, on by se nalákat nenechal, ani na peníze, bombony ani že se nám něco stalo, ale pokud by ho někdo strčil do auta, už by se asi nedokázal bránit, není agresivní ani v nouzových situacích a pohotový také moc ne. Takže pro klid jeho i mojí duše, dokud toho úchyla nechytí, tak pro něj chodit budem.
Předchozí