Prosím o radu stále s tím bojujeme.
Syn je prostě divoký, ukecaný, hlučný s každým kamarád. Na ulici se s každým baví lidem je sympatický je roztomilý, ale ve školce vyrušuje, nevydrží dělat aktivitu s ostatními, na kamarády je hr tak kolikrát do nich nechtěně strčí a oni se bouchnou, nebo je objímá, ale silně a pak mají modřinu. Nevím co s tím, již několik učitelek ve školce se vystřídalo ne naší vinou.. Ale tak nějak si s ním žádná neporadí. Co pak já mám ho doma trestat za to, že nechtěl a strčil do kluka a bouchl se?? To prostě po několika hodinách souvislost nechápe. Mám pocit, že učitelky prostě neumí pracovat s dětmi co jsou trochu jiný a mám strach aby pak neměl problémy děti ho berou za zlobivého a už si na něj i ukazují co s tím?? U psychologa jsme byli, potřebuje ráznou ruku prostě si s ním musí poradit, ale učitelky to nezvládají. Hraje hokej a tam to funguje tam se s ním nikdo nemaže. Máte někdo podobnou zkušenost? Bojím se aby ho to do budoucna nějak špatně nezařadilo i pak do školy se přesunou všechny děti z místní školky. Nevím zda mu najít koníčka aby se zklidňoval, jak ho něco baví rozdovádí se a nemá pak kontrolu. Už mě napadá i něco přírodního na zklidnění nevím..
díky za každý názor