přijde mi to taky neschopnost a pak se s tím s manželem stresujeme a stresujeme jeho, že o tom mluvíme a on už ani neví o co šlo. Sladké jsme zrušili, ečka taky ještě zkusím lékárnu. Doma tedy má dril a nikdo se s ním nepárá tedy pravidla jsou. Jak zlobí není pohádka atd. Dobře to chápe, dnes zlobil tak nebyla pohádka před spaním a už dvě hodinky chrupe bez řečí až je mi ho někdy líto, ale už jsem z toho tak trochu unavená a znechucená, ráno vodí manžel to učitelky nic neřeknou je tam frmol po obědě jdou občas jinak chodí děda tomu nic neřeknou a jak tam jdu vyžeru si to..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.