jo jo zapomněli jsme poslouchat a mít čas na děti viz bezplenková metoda. Myslím,že to jde mít dítě bez plenek už třeba v půl roce nebo v roce. Kamarádce se to podařilo. Já jsem nebyla naopak schopná odebrat dceři v půl roce moč do pytlíčku,protože jsem prostě neměla ani tušení kdy bude čurat,pokaždé to šlo mimo a bylo to o nervy.
Kdyby jsme měli děti bez plenek a měli jen pár hadříků a museli je pořád přepírat v rukách a ve studené vodě,brzo bysme se naučili poznat kdy se dítěti chce a dali bychom ho vyčurat,ale když máme ten luxus papírových plenek tak ta snaha není
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.