Znovu jsem vytahla z komory pekarnu, ze ji dam zase sanci. Je to obycejan z Tesca. Koupila jsem pro zacatek smesi od Labety. Na kazde je napsano, pect na rychly program (sprint) - 2 hodiny. Moje pekarna ma program Rychly - ale jen 1 hodina a 40 minut.
CHleb je uvnitr "mokry" (nebo to tak ma byt?...smesi mam celozrnne), asi je nedopeceny. Zkousela jsem ihned po skonecni rychleho programu pusit jeste peceni na 20 min, ale kurka byla pak hrozne tvrda a silna a na vnitrek chleba to ani velky efekt nemelo.
A jeste na konec prosba o radu: mate nekdo tip na recept, kdy chleba je co nejvic podobny normalnimu kminovemu z obchodu? (pro muze) a nebo klasickemu toustovemu? (pro deti)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.