Přeji hezký večer,už nějakou dobu máme s manželem téma třetí dítě,manžel je zlato,třetí by chtěl a děti taky,mám dvě holku a kluka.
Já chci taky moc třetí dítě,prostě dvě byly automaticky počítané,ale s třetím člověk hodně uvažuje,co dá člověk dvoum nedá třem,na dovolené už nás bude pět a to zase víc stojí,spíš,nás odrazují peníze,máme hypotéku a barák a pujčku na auto,nežijem špatně,ale ani nejsou peníze na zbyt,ikdyž to asi nikde.
Taky vim,že moji rodiče by nic neřekly,tatka do mě kolikrát ze srandy rýpně,že ještě jedno
,ale vim že tchyně ikdyž je zlatá by nechápala.Loni jsem měla vynechanou menstruaci a pro jistotu si dělala test a její odpověd byla,no dyt kdyby to bylo tak se tomu dá pomoct i jinak
,nikdy bych na potrat nešla a to ani netuší,že by jsme třetí chtěly.
Bylo to tu mockrát,taky jsem to četla,diskuze o více dětech,ale asi jsem se potřebovala vypovídat.
Jak to máte vy maminky s třema a více dětma??Jak to děláte s dovolenýma a pozná čloěk hodně ve financích třetí dítě?Za tu otázku se stydim
,ale opravdu nás tíží jen finance,aby člověk se člověk nedostal do finanční tísni,pořád mám v paměti maminku z Výměny manželek jak měla 6dětí nebo kolik a jogurt dostávalo jen to nejmladší
Už jsem se do toho nějak zamotala,ale díky za vypovídání