my jsme šli do dítěte taky rozumově. těhotenství beru spíš tak, že to prostě jinak nejde. rozhodně to ale nebyl horor. ale ani nic super úžasného. mluvení k bříšku a podobné prkotiny jsem teda neprovozovala. těšila jsem se, jak budu chodit plavat, ale ze zdravotních důvodů to nešlo. jinak těhotenství bylo spíš pohodové, žádné zvracení ani nevolnosti se nekonaly, porod trval 25minut a před ním jsem žádné bolesti neměla. je to prostě hrozně individuální.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.