| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám tři děti a letos prožíváme dosud nejhorší zimu, co se zdraví týká. Nejčastěji se vyskytujeme v ordinaci lékařů nebo v lékárně. Určitě nejsem mezi maminkami sama, ale můj problém je ten, že to psychicky extrémně špatně snáším. Momentálně má dcera (necelé dva roky) laryngitidu, už týden se každou noc dvakrát až čtyřikrát dusí, my rychle otevíráme okno, podáváme Fenistil, zatím jsme to "nedotáhli" do nemocnice, ale vpodstatě denně tam jednou nohou málem jsme. Pokaždé, když se začne dusit, jsem na pokraji infarktu, pevně ji svírám, uklidňuji, ale sama se klepu jak osika, jsem psychicky na dně. Dvě starší děti jsou letos také hodně nemocné, všechno se nám točí okolo dýchání (astma, atd.). Ničí mě pocit, že při horším průběhu laryngitidy bych třeba dítěti nedokázala pomoci, rozdýchat dítě je třeba okamžitě, záchranka taky nepřijede za pět minut.
Řeším tuto situaci ze všech stran, i tak, zda naše nemoci nemají psychosomatický podtext. Jak tyto noční (i denní) příhody zasahují váš život? Děkuji předem za názory.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.