Ahoj, mam takovy problem. On to neni uplne problem, ale mrzi me to.Nedari se mi zhubnout po porodu a ted jsme byli na dovolene,tak je to jeste horsi.Jo dovolena a pravidelna strava, to bylo neco
Nejsem primo obezni, ale cely zivot od detstvi se resila ma extremni vyhublost, tak je to ted dvojnasob tezke.Asi az do 29let jsem mela pri vysce 183 tak 64 kilo.Ted mam 85kg.Proc o tom vubec pisu.....asi bych to tolik neresila, ale vzdy se me dotknou komentare o moji vaze.Specialne v zahranici, kde ziju, ruzne narodnosti maji nemistne poznamky.Prijde mi to zvlastni,kor kdyz se ani nejedna o kamarady.Jo, druhe jejich oblibene tema je, co kolik stoji a kolik vydelavas, popr. tvuj manzel.Specialne Filipinky to maji v popisu prace hned kvitovat, co je na cloveku noveho.Jeeeeeeee, ja bych te nepoznala, ty jsi ztloustla....je na dennim rezimu.Ja slusne vychovana jen ziram a nevim co odvetit.Jedna mi rekla, jak muzu mit triko s kratkym rukavem a rekla...........ty si ale v tehotenstvi pribrala.Teda v plnem prekladu spis neco jako....zacinas byt pekne tlusta.
Asi bych mela cvicit, ale s malou jsem docela zaneprazdnena, a pak jsem rada, ze se svalim do postele
.Neni to kdo vi jaky problem, resi se tady horsi veci, ale zajimalo by me, jak to mate vy.Jestli to taky nesete tezce.Diky za nazory