Přidat odpověď
Nechala jsem 3 letou a 4,5 letou dceru samotny doma a sla jsem nakoupit. Bezela jsem tam i zpet, trvalo to do 15ti minut, kdyz jsem prisla, bylo vse v poradku. Holky vysmaty..Dobry pocit jsem z toho nemela. Ale dostaly obe instrukce, kam jit kdyby cokoliv, naproti bydli sousedka, jak ji dotahnout za rukav domu, jak ji ukazat co se stalo.. kdyby se baly, zase sousedka.. Sousedka o tom nevedela, ale myslim, ze me to uklidnilo. Holky se tvarily, ze vse v pohode. Odmitly se mnou jit, venku lilo, byla uz tma..
ZAtim jsem to podruhe neudelala, byl to pro me moc velky strach.. Ale kdyz si predstavim, ze by se neco stalo (ackoliv auta mezi nasim domem a obchodem nejezdi, tak leda by me klepla pepka, nebo me nekdo zabil), tak co.. deti vyjdou na chodbu a zacnou rvat, kricet, delat randal.. nekdo to uslysi.. doma samy by prece jen tak nezustaly.. i ve trech letech uz to detem celkem pali a vi kam jit, kdyz neco potrebuje..
Ale jak pisu, uz jsem to podruhe neudelala a nevim kdy zase udelam, jestli vubec...
Předchozí