já měla svoji nádhernou pohádkovou babičku, starala se o nás, pečovala s láskou, mé mamce pomáhala jak mohla, před 10 lety nás opustila, já se o ni starala poslední 4 roky, kdy byla bezmocná a jen ležela, měla jsem na ni opatrovnictví a jsem ráda, že jsem jí tu starostlivost mohla oplatit.... zase mi tečou slzy, jelikož když si na ni vzpomenu, tak brečím.... nikdy babičko na tebe nezapomeneme
...
když je mi zle a nevím co, tak se v duchu ptám, co by mi poradila ona....na hřbitov jí chodím ukazovat moje děti... vím, že je to blbost, ale nějak mi to pomáhá.... byla a bude to naše BABIČKA....
moje maminka je taky taková, i když se někdy na pár věcech neshodneme - je prostě jiná doba a moje maminka je taky mladší, jak bývala moje babička- ta byla sama, dědečka jsem nepoznala.... moje maminka má ještě mého tatínka, tak tu péči rozděluje...a taťku si piplá....bydlíme v jednom domku, ale máme každá svou domácnost.... pohlídá - i když někdy se jí to moc nehodí... poradí, i když někdy nemám zájem.... ale je to naše babička.... plete, háčkuje na mne i děti a teď i na panenky...mám ji moc ráda...
s pravou tchýní se asi 9 let nestýkáme pro její závistivou a zlou povahu....
naše děti nezná a ony neznají ji... s novou tchýní se stýkáme asi 2x do roka, je hodně mladá, tak zájmem jsou jí jiný věci jak nevlastní vnoučata...