Já z těhle českých béčkových (céčkových?;-) seriálů znám jen Ordinaci, ale to je taky studnice, hrozně se mi líbí ten jazyk: "Ale Terezko, pan hejtman tě miluje..." - to je jak z Babičky Nebo ta geniální scéna z druhého pokračování Nemocnice, jak v tom prvním díle leží šišlající doktor Blažej (Abrháma mám ráda, ale tady mu asi měnili protézu) s němou postarší Inou v posteli a vede monolog: "A mé děti, ....jména...se mají také dobře. Jedno dělá to a druhé zase tohle. A náš společný syn, Honzík, je již veliký a studuje..." U toho jsem fakt učurávala...kam se hrabe Cimrman!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.