Ne, ale já měla první miminko, přítel je kuchař, takže když byl doma, vařil on, do toho občas přinesla kastrůlek maminka, tak když byl v práci jsem měla kvalitní stravu i já
Ale chápu tě (nechápu některé ošklivé reakce
) V tvém případě bych si určitě něco uvařila, protože nevíš jak se budeš cítit... takový silný vývar, který vyklopíš do hrnce, naředíš vodou, přidáš mraženou zeleninu a nudle se bude hodit
Stejně tak rajská, kuře na paprice, ke kterým dovaříš jen těstoviny....
asi bych toho neměla moc ale třeba 5 nouzovek určitě (já mám běžně pro případ že se zdržíme někde venku 1-2 jídla)
Jídlo z místní jídelny bych nemrazila, ale před porodem vyzkoušela jestli je poživatelné (nebo se někoho zeptala). Přijde mi zbytečné mrazit jídlo z jídelny, to můžeš mít po porodu i čerstvé. Pokud je to někde blízko, třeba by ti ho přinesli (to bych měla zjištěné před porodem) nebo to zvládneš v rámci procházky, zjisti si jaký je přístup pro kočárek.
No a když to zrovna v některý den nezvládneš (nepůjdete ven), tak právě budeš mít těch pár zásob na mrazáku
Ač jsem to nikdy nezažila, úplně chápu, že to řešíš - 4 děti, sekce - nevidím jediný důvod proč stát hned od začátku u plotny - uřetření čas je jestě vhodnější věnovat vlastnímu odpočinku, věnování se miminku případně dětem, které jistě budou tvou pozornost také potřebovat.