Přidat odpověď
mám vyzkoušeny všechny varianty. Před prvním porodem jsem si nenavařila a nenamrazila, protože mě to nějak nenapadlo i když jsem měla dost času. Pak jsem procitla a nechala dovážet každý den oběd z veřejné jídelny. Za 60 kč i s dovozem, byla to varianta jak získat aspoň jedno teplé jídlo denně, jinak jsem snad jen kojila a kojila. Chuťově se to s domácí stravou nedalo srovnat, ale i tak to bylo lepší než nic. Takhle jsem to měla asi první 3-4 měsíce než jsme s mimčem sladili biorytmy.
Nyní, týden před porodem, mám v mražáku obalené řízky, ochucenou připravenou sekanou, balíčky maso+zelenina na polévku. Takže jsem se spíš zásobila polotovary, které pak dodělám a ušetřím čas. Taky je výhoda, že už jsem v těchto praktických věcech zkušenější než na první mateřské. A ještě mám i vyhlédnutou jídelnu v blízkém okolí, kam se dá zajet s kočárkem a nekouří se tam, nebo si vzít jídlo s sebou. Takže budu využívat operativně všech možností.
Předchozí