Prosím o radu kolegyně učitelky (případně ředitelky, pokud tu jsou). Mám vystudovaný peďák pro druhý stupeň v kombinaci němčina, výchova k občanství a zeměpis, ale ráda bych učila na prvním stupni. Nevíte, zda by mi jako kvalifikace k tomu stačil diplomový kurz Monte-pedagogiky? (Samozřejmě to není jen prostředek ke získání kvalifikace, Montessori pedagogika mne zajímá, stejně tak jako další ref. pedagogické směry.)
A ještě mne zajímá, zda z vás někdo praktikuje Monte postupy na prvním stupni běžné školy, v jaké míře a jsou-li problémy s rodiči.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.