| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jak, šéfová manželovi nemocenskou neuzná? Nemocenská je nemocenská, to nepotřebuje přeci ona uznávat. Jinak chápu, že to může být problém, ale co může dělat. Manžel měl chřipku na začátku ledna a to takovou, že 9 dní opravdu jenom ležel, nosila jsem mu čaj a prášky, dobelhal se tak na WC. Tak zle mu ještě nikdy nebylo. Třetí den jsem mu ráno dokonce volala záchranku, jak mu bylo zle. Nemocenskou si nevzal, protože neočekával, že na tom bude takhle. První 3 dny se neplatí, myslel, že si to napracuje. Pak měl mít 2 dny volno, takže očekával, že potom už půjde normálně do práce. Jenomže byl doma těch 9 dní. K tomu byl nemocný mladší syn. Dcera to naštěstí nechytla. Taky jsem přemýšlela, co bych dělala, kdybych to chytla já. Když jsem manžela viděla, fakt nevím, jak bychom to udělali. Mojí mamce je 71, tu bych sem k nám přivést nemohla, ještě by to chytla taky. ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.