| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky dcera byla před třemi měsíci.
Ráno nás přijali. Nesměla od půlnocijíst a pít. Na operaci šla kolem 11 hodin. Půl hodiny před tím jí dali oblbující sirupek.
Jela jsem s ní až na předoperační sál. Tam jí napíchli žílu a dali kapačku. Dali čepičku a jeli jsme na sál. Tam jsem s ní taky mohla jít. Dali narkózu, hned jak usla, tak jsem šla pryč. Operace trvala cca 20 minut. Pak jsem s ní hned byla na pooperačním, za hodinu jsme jeli na pokoj. Spala hodiny v kuse :-)
Pak se vzbudila, vypila trochu čaje, donesli jí ledově vychlazený puding, snědla ho a šly jsme domů.
Doma dva dny klidový režim, neskákat, neběhat, nepředklánět se a hlavně nesmrkat. všechno tahat do sebe, polykat, nebo vyplivovat, kdyz to jde.
Za týden kontrola a šla do školky.
Krev jí z nosu netekla vůbec. Mandli prý odstranili tak, že jo seřízli a hned zatavovali laserem.

Držim pěstičky aby jste měli taky takový krásný průběh jako my. Ať je malému pak lépe. Natálka je od té doby naprosto v pořádku, skoro žádná rýma, jen 14 dnů po operaci dostala slabý zánět nosohltanu, tak mi doktorka dala pro jistotu antibiotika. Pak uplně v pohodě :_)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.