| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Štěpánko, je to lepší, to ne že ne, ale pořád kašlu, pořád to dráždí na ten kašel. Jinak teploty už nemám. Od včerejška mě zas bolí chodidla jakoby pod patou, nejsem fakt žádný hypochondr, k doktorovi jdu, až když je to opravdu nevyhnutelný (ten kašel jsem přecházela 14 dní, než jsem zašla k obvoďačce), ale asi už jsem přemedikamentovaná těma atb, tak se mi to vrazilo do nohou. Nedá se skoro ani došlápnout, jsem letošní zimu totálně rozhašená. Štěpánko, ještě jednou ti moc děkuju za tu matiku, jak jsi mi vysvětlila, dceři to moc pomohlo a včera přinesla vysvědčení - měla samý, tak jsme měly obě obrovskou radost. Dneska už zas píšou Big test z angliny, v pátek další matiku, teď probírají kvadratický rovnice, počítají to přes ten diskriminant. Já se snažím tu matiku taky učit, ale nejdou mi moc rozklady na součin u těch kvadratických rovnic, je to trošku jiný než u lomených výrazů. No a s mladší dcerkou jsem byla minulý týden u zápisu, tak už budeme mít další školačku v rodině. Moc tě pozdravuju a ať tě neskolí chřipka ~3~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.