když jsem pracovala v obchodě tak já osobně maminky s kočárky nikdy nebuzerovala, nikdy jsem se jich neptala jestli ten rohlík rozdrobený v kočárku je nahlášený či nikoliv, nikdy jsem neřešila jestli snědli sušenku ještě před zaplacením ... a pokud ochranka chtěla někoho "pohlídat" tak jsem jim řekla, že je to jejich práce - že narozdíl ode mě mají za záchyty odměny
nyní jako matka 2 malých dětí jsem sama "objektem zájmu" a vadí mi to, v obchodech se na mě kouká jako na zlodějku ... takže pokud by po mě chtěli nějakou kontrolu, nebo mě jinak omezovali - tak bych jim to dala "sežrat"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.