reaguji na některé přečtené názory maminek na rodině.cz
maminky tu řeší nějaký problém, který vlastně ani problémem není
ve skutečnosti je jen trápí, že jiné děti to v tomto věku už dááávno umí (a kamarádky nebo rodina jim to náležitě vychloubačně dává najevo) a nebo ještě hůř vlastní rodina - hlavně babičky jim do toho remcají, co jejich dítka už v jakém věku zvládala.
Např. moje tchyně tvrdila, že její dítě mělo zuby dost brzo a moje dítko je zaostalé ... přitom dle deníku, který si psala to bylo naopak. I když byl její rukou psaný důkaz - deník - nepřiznala to.
Další vychloubačný člověk - švagrová se mi smála, že 3letý syn neumí barvy (umí, ale někdy se splete), přitom její syn je neuměl ještě ani u zápisu do ZŠ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.