Přidat odpověď
Teda mně to přijde trošku přehnané-máma tebe i bratra zajistila na studiích, potom jste zůstali v jiném městě. To má sedět doma a čekat, až se někdo z vás uráčí přijet na návštěvu a jinak jen mlet palci?
Sama říkáš, že vede svou domácnost, chodí do práce a ještě vychovává malé dítě-mimochodem, říkata svému bratrovi nebo setře "to další dítě" mi přijde dost zvláštní. Máš přece sama děti, tak víš, kolik práce to dá, tohle zajistit.
Tvá máma se snaží, jezdí za vámi když může, na děti taky nezapomíná, když jim vozí dárky. Jak často ji navštěvujete vy s dětmi?
Jistě že se vztah s rodiči změní, když se dospělé dítě odstěhuje z domu, sama jsem se odstěhovala během studia k příteli a taky jsem to obrečela-byla jsem zvyklá, že jsme si s mamkou odpoledne po práci a po škole sedly ke kafíčku a pokecaly, měly jsme k sobě blízko. Tak to už není, nejlepším kamarádem je mi můj muž. Moje máma taky pracuje, vídáme se, když se to oběma hodí, ale fakt by mě nenapadlo jí vyčítat, že jsem ztratila mámu. Dokonce si už nedovedu představit, že bychom spolu měly zase bydlet, už jsem prostě zvyklá na svoje.
Předchozí