| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

y to máme podobné manžel má bratra a já zas 4 sestry.

Tak my se budem zrovna stěhovat od mých rodiču,dřív jsme bydleli u tchýně a ještě tam bydlel švagr se svoji přítelkyní,nešlo to v jedné kuchyni atd...rozdělit to na patra by to šlo,ale oni to nechtěli švagr ani tchýně.Tak jsme se odstěhovali po 4 letech,tam to manžel celé vyspravil a vrazil spousty peněz i času.Přestěhovali jsme se k mým rodičům,ale jdeme pryč(po 6letech) taky tu jen makáme snažíme se seč můžeme a nebude z toho nic jsem z 5 holek nejstarší a dostanou barák ty nejmladší dvě jak jsme se od různých lidí dověděli,ta nejmladší 8letá na mě na zahradě jen žaluje a já si připadám jak malý harant,který musí držet pusu a sestřina slova tu mají větší váhu byť jsem o 21let starší,tak kde jsme?.Tak jsme se přes vánoce tak dlouho povídali z manželem že všude dřem a nemáme ještě nic svého,tak jsme to po novém roce,teď začli řešit.Kupujem byt,sousedi nám pomáhají radami jak nenaletět atd.. si nás v bytě nemohou představit hlavně manžela prý ho budou navštěvovat v opavě na 13 až se v bytě zblázní.Hold na barák nemáme.Jak jsme koukali do listu vlastnictví ohledně toho bytu,tak jsme koukli i od tchýně a bratříček to už má na sebe přepsané,to jsme ale tušili,manžel říkal raději nevědět,mrzí ho to,bratr nám ani ručit nechce.Řekli jsme si s manželem si na vlastní byt vyděláme ze svého a to nás trochu hřeje u srdce že za nic nikomu nebudem muset být vděční a na ostatní kašlem ti by jedině chtěli na těch barácích pomáhat atd..ale z toho už manžel vyrostl.Tvrdí že v příštím životě se bude dívat jak ostatní makají a lízat smetanu bude on.Ono to v poslední době, tak funguje jak se díváme kolem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.