Preji pekne odpoledne,jsem rada, ze tu nekdo taky resi okluzor u tak maleho prcka. Nam je 2,5 a ted jsme ho dostali. Mame ten lepici Pro-Optha Junior Mini a stejne je mu velky. v Optice radili jeste to obstrihat. Ale nas precek je teda uplne v amoku, kdyz ho nalepime... ja jsem nosila jako mala taky okluzor, ale takovy umelohmotny, dal se na brejlicky a super, nepadalo to. Ale tohle... taky jsem se divala na ty hadrove, ale prijdou mi velikanske na male brejlicky.... A jak dlouho vam trvalo deticky "kecat" na noseni.. dekuju
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.