Já u miminka zkoušela všechno možné: masírovat bříško, cvičit s nožičkama, dávala jsem kapky jak Sabky, tak Baby calm, koupila v DM drogerii pytlík s třešňovými peckami a v poslední fázi pořídila rektální trubičku. Nakonec jsem se na všechno vyprdla, protože nezabíralo NIC a začala jsem normálně jíst, protože jsem byla několik týdnů na kojícím čaji, banánech, jablkách a 3 dny starém pečivu. A ejhle, malá byla spokojená a já taky (neměla jsem hlad).
Jinak strava maminky přechází do mateřského mléka za 4-5h. Klidně se najez a za 2 dny uvidíš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.