| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

NApíšu Ti to ze strany dcery, která má 2děti 12 a 9let.....

Od samého začátku co se děti narodili......k nám naši nechtěli skoro vůbec přijet...dojedou 2x za rok....ještě s ukecáváním....když byli malinký ptali se mě každý týden, kdy přijedou....už to nedělaj....vědí, že to nemá cenu...jejich slova: " Babička na nás nemá čas§"

Pohlídá je za rok 7dní.....podmínka..ani jedno dítě nesmí mít plenu ani na noc.....

Nikdy je nepřebalila a nikdy s nima nebyla sama na procházce.....

Když se mi narodil mldaší syn....měla jsem sraz od základky..kojila jsem DAna a chodila každou sobotu od 7:30-13h do práce a věděla jsem , že mléko po manželovi mlíko.....odmítla ho hlídat i jen hodinku....prý si má přijet i manžel...byl na služební cestě~a~

Ona má totiž podle ěm panickou hrůzu z toho, že jí ej tam budu nechávat každý víkend....~:(,ale to se mýlí..to bych nikdy neudělala....(můj bratránek to tak dělá totiž u tety.....)

Já jsem na ní naštvaná...a myslím si , že právem.....protože ty kluci byli malý a slibovala, že se přijedou podívat jak lyžují.....je to 7let....neudělali si čas~n~

Jo vadí mi tenhle přístup.....a já tohle klukům dělat nebudu......když si budou přát přijedeme.....sem tam se nabídnu pohlídat i třeba jednou za 1/4roku o víkendu....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.