Tylity,
jo bydlej dál,ale jen podle nich...podle mě tak akorát cca1,5-2h podle provozu.....,aby mohli sem tam sednout do auta a přijet......
Jo kluci ji vidí....cca 1x měsíčně=>ale to já nepočítám......, když přijedeme k dědovi(my s dojezdme problém nemáme...neřešíme to),ale všichni mají moc práce(babičku vidí cca 20minut u oběda..někdy ani to ne...musí se najíst před ostatníma a pak 10minut u kafe) a jediný kdo si an ně udělá čas je praděda......, který dělá to co bych si představovala....prostě se jim 100% věnuje až do odjezdu....a ty děti říkaj jedeme za dědou.....a vrhaj se na něj...a zmizej s ním v dílně......
S ním mají to čeho se nedočkali u babiček a dědečků......
Divadlo se hrálo v 16h...ona pracovala do 14h.....já osobně bych přijela......když si mohla nadělat a odejít v poledne,aby mohla za segrou dojet 30km a courat celý odpoledne po krámech.....nebyla to obyčejná besídka....vystupovala celá školka....úči udělali kulisy.....dali si s tím spoustu práce.....2 měsíce to nacvičovali měli asi 8 vystoupení jak to bylo populární.....
A doteď to nechtěla pustit ani na TV z kamery.....pořád jen..až jindy......teď není čas...táhli jsme to i k nim....
podle mě jí to snad ani nezajímá
...my to stejně nemáme celý....spletli jsme si kolik je místa s tím kolik je natočenýho....takže záležitost...cca na 20minut u TV.....
JAk tu někdo psal...svoje děti jsem si vychovala...tak u ní to teda platí 100%
Prostě už to vzdávám.....asi 3roky nikoho nepřemlovám,aby přijel....nahlásím termín dortu a pokud se rozhodnou přijet jsou vítaný.....
Třeba druhý děda u nás nebyl 2roky.....