| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mame od podzima krb. priprava na komin byla v baraku delana hned pri stavbe, ale dva roky tam bylo hnusne prazdne misto. o komin se mi opiral fikus ~t~ krb vymyslel manzel, ja byla dost proti, stehovali jsme se s detma 3 roky a necely rok a ja se desila, ze hlavne ta mladsi do toho ohne skoci po hlave ~q~ samozrejme ani vidina spiny z toho me nenadchavala. ted deti trochu povyrostly a uz to fakt chtelo to osklive misto zakrbovat.
mame krb vylozene jako kulisu, nemame zadne rozvody po baraku, protoze to krome tepla rozvadi taky hluk a prach, coz jsme nechteli. musim rict, ze ja jsem zimomriva a ted pri tech velkych mrazech jsem topila skoro kazdy den. jak pres den 22 stupnu staci, tak vecer je mi pri sezeni chladno. krb to vyresil. ale teda zadny plapolani ohne, to snad jen chvili na zacatku, jinak by to fakt bylo na plavky. spis to tak jako doutna.
cili shrnuto, je to celkem prijemne, bordel z toho je,ale ne nejak drasticky, proste to pri vysavani prejedu, asi se mi to libi vic nez jsem cekala, ale topit tim prevazne nebo uplne bych teda nechtela.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.