Aliens, tak ty už děláš. Já ještě ne, pořád to není ono, začíná mi zase ten dráždivý kašel, a když kašlu, tak mě pořád bolí pod tou levou lopatkou. Po neděli jdu na kontrolní RTG a zajdu si znovu na poslech k obvoďačce. Ta se shodla i s naší pediatričkou, že to vypadá na virový zápal plic vzhledem k nízkému CRP (dcera měla 12, já 14). Dcerce je už líp, už aspoň nemá ty vysokánský horečky, kašel už se změnil ze suchého na vlhký, akorát pořád ta zelená rýma. U nás to proběhlo celou rodinou, kromě starší dcery. Moje máma tvrdí, že to mám z toho, že vyběhnu ven jenom v tričku - např. s košem, vylít vodu apod. Ale já tomu nevěřím, to musí být nějaký bacil. Jsem už fakt tak naštvaná, drží se nás to jako klíště. A ty taky pořád ještě kašleš? Byla jsi na kontrolním RTG? A co poslechově? Jsi taky pořád unavená. Já navíc chytla tu rýmu od dcery, tak mi od včerejška třeští hlava, připadám si už jak v kleci, jak je člověk pořád zavřenej doma. Naštěstí malá je moc hodná, děda jí koupil sádru, já jí odlila odlitky, přes noc to zaschlo a teď vybarvuje a nebo se dívá na pohádky nebo si čteme. Už ať ta zima jde do háje.Ahoj