jsem plne osvobozena v Kristu.Ja s Nim "nesplyvam", ja se s Jeho pomoci s Nim sjednocuji, to je velky rozdil oproti tomu Grainne, cos psala.Ma identita v Nem nezanika, pouze si preji, aby byla pred Nim tak umensena, aby nemohlo ve mne vyniknout nic nez On.. Nechapeme se.
Nat - je mi lito vasi euforicke ILUZE v prozivani vztahu s 3x svatym B-zskym Majestatem...svevole, svevole, svevole.Z te muze byt pramalo Milosti a vubec nemuze byt rec o jejich PLNOSTI..Preji pozehnany vikend.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.