| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no já se taky taky vdala ... Nikdo nic nevěděl, všichni se to dozvěděli až pak. Nechtěla jsem to říkat dopředu, aby právě měli všchni v hlavě "tak teď se někde berou" ... my na svatbě nikoho nechtěli, jen svědky ... bylo to tak lepší. Z velké části tam hrály roli peníze. My je neměli, vzít jsem se chtěli - malá svatba udělat nešla (manžel má 5 sourozenců) já tři ..měli jsem sotva na prstýnky a peníze co pro mě měli naši na svatbu mi dali, když jsem potřbeovali peníze na byt a sháněli jsem každou korunu ... nelituju toho .. byla to jen naše chvíle, bylo to krásné a nikdy na to nezapomenu. lepší jak svatba za 100 tisíc kde stejně pak každý pomluví jídlo nebo hudbu a ještě se tam občas pobije ~:-D
Přej to mamince, byli tam jen oni - byla to jejich chvíle ... je super, že si s dědou tak rozumíte a že ho tvé děti milují - i ty ho máš určitě moc ráda, přej to mamince a nezlob se na ni za to!!!~x~~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.