| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no, taky to vidím že je "přijetí" a "přijetí" - prostě všichni jsou si srovni jen někteří jsou si holt rovnější...
Mého muže - když jsem se s ním seznámila bylo mu čerstvě 20 - naši v počátcích mého vzathu vůbec, vůbec nebrali. Táta ho vyhodil z baráku (šla jsem taky), nemluvil s námi cca rok, možná déle. Tudíž by se zdálo že ho nepřijali. Nicméně po 5 letech jsme se vzali (pořád ještě ho nepřijali, táta málem ani nechtěl na naši svatbu, s mamkou to už bylo skoro dobré). Po dalším roce a něco se nám narodila dcera - první vnučka - mamka jako čerstvá babička ho asi přijala skrz tu vnučku - když viděla jak se o nás hezky stará, má vztah k miminku atd, tak jí asi došlo že to není žádný "bubák". Můj táta sice už mluvil, ale nezdálo se mi že by ho bůhvíjak přijímal. No a po narození druhého dítěte - syna to dostalo i novopečeného dědečka :-). S mým mužem je nyní můj táta ochotný jet sám do ciziny kupovat auto, k mému dědovi (tátův táta) odstraňovat následky povodní atd. To už bych řekla že je přijetí - nijak horoucně, ale prostě normálně, i když je to spíš v rovině - když táta potřebuje, řekne si mému muži o pomoc. Můj muž se do tohohle nepouští.

Ségra je o 6 let mladší a její přítel - nyní nastávající - byl u našich snad první nebo druhý rok co s ním ségra chodila hned na štědrovečerní večeři (to my jsme ještě neabsolvovali). Táta s ním byl někde "zapařit", spolu se opili, porvali se s nějakými výrostky... (věci které táta snad v životě nedělal)... jezdí mu pomáhat. Tam je to zas v té rovině - ségry přítel si řekne o pomoc a táta pomůže, ale obráceně ne....

A teď kdo je víc přijatý.... vlastně nevím a je mi to i relativně jedno, fakt jsem ráda že tam jsou nyní vztahy na úrovni že se nemusím třepat co zas bude nebo vnímat nějakou mrazivou hradbu mlčení či něčeho....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.