Dcera byla loni ve školce za "podzim". Masku zdědila po starší dceři, vyráběla jsem ji sama, není to těžké, já jsem na šití totální nemehlo. Na hlavě měla věneček z umělé popínavé kytky (podzimní javor-koupila jsem to normálně v květinářství za pár korun, do toho jsem vpletla malá umělá jablíčka, hrušky,šípky a červené bobule). Přes sebe měla takovou perelínu z jemňoučké látky (našla jsem ve skříni u babičky,určitě se dá něco podobnýho koupit v levných látkách nebo jak tam mají ty koutky se zlevněnými a už odstřiženými látkami). V galanterii jsem koupila takovou tu sponu, jak se připevní na dva konce a pak zapne (byla zlaté barvy). Na tuhle lehoučkou látku jsem našila lístky, které mi zbyly z věnečku na hlavě, pošila jsem ji celou (cca 20 lístků). Pod tím měla dcera oranžové tričko a oranžové punčocháče. Vypadalo to moc hezky a mělo to úspěch, probojovala se mezi 3 nejhezčí masky. Letos asi karneval neužije, je doma se zápalem plic, ale kdyby ho stihla, tak půjde za Muchomůrku. Už v létě si koupila klobouček, k tomu bílé tričko, bílé punčošky a z bílého krepáku sukýnku. Tak ať se vám karneval vydaří
.