Mě umřel před dvěma týdny otec (seděla jsem u něj) a teprve teď na mě padá taková zvláštní úzkost z toho, jak odcházel. Je to nějak čím neodbytnější a pořád na to myslím a vidím ho, je se mnou daleko víc než za života. Povídat si s ním nechci, protože hádat se s mrtvým nebo přivolávat na něj vzpomínky (negativní) nemá smysl. Teď je už definitivní, že od něj nikdy neuslyším to, co jsem jako dítě chtěla slyšet a zrovna dneska mě napadlo, že pokud se od toho neoprostím, tak ho budu tak nějak pořád přivolávat. Dokonce jsem si navečer i zapálila svíčku, jak jsem na něj myslela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.