| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jasně že může na hory~;),může i nějaký den nehrát těch 45 min je tak nějak zprůměrováno,nejsem tyran a vím že dítě potřebuje oddych,je to i správné,také ale vim,že ten čas klavír prostě potřebuje,učim děti od 4-let,začínáme školičkou-Janžurová-Borrová,mimochodem,Janžurová byla jeden čas i mojí učitelkou~:-D,děti mezi 4-6 rokem,většinou ani nepociťují tu "povinnost" cvičit,vše je formou hry 4-5 ti leté dítě více jak 20 min neudrží pozornost a těch 20-25 min musí být přesně naplánováno,je velice dobré aby chodili u takto malých dětí i rodiče a doma se dětem těch 25 min věnovali,neměla jsem tedy dítě,které by 25 min nevydrželo,nesmí se tedy začít nudit!!!to je pak problém a to nesmí správný učitel dopustit,po tom 6-tém roce,když jdou děti do školy,tak je pomalu připravuji na to že stejně jako dělají úkoly do školy,tak se připravují na klavír,z 25-min.lekce se stává 45 min,tak to probíhá i doma a děti jdou domů a vědí jak doma cvičit,nenutim je hrát úplně každý den,i když by to bylo ideální,ale to ve většině rodinách stejně nejde,ale učim je si přípravu na klavír zahrnout do denního rozvrhu a domácí práci mají naplánovanou tak,že to prostě těch 45 min dá,děti jsou na to zvyklé a dělají pokorky,třeba má učitel tvé dcery jiný metodický plán,nevim neznam,jen popisuji to,jak jsem byla vedná já a jak vedu své děti a když mohou děti sedět 2 hod u počítače,proč by nemohly 45 min denně hrát na nástroj,to jim dá přeci mnohem víc,musejí k tomu ale být vedeni od začátku,pokud jsou 2 nástroje,tak stačí na každý cvičit obden,fakt se to dá,já sama hraji od 3-let,tak cca od té 1.třídy moje denní cvičení nešlo pod 2 hodiny,to bylo ale na můj vkus zase moc,mam vyzkoušeno že těch 45-60 min je na první cyklus akorát,ať si to ale každý dělá samozřejmě podle svého gusta,mí žáci i rodiče jsou zatim spokojeni s moji metodou,výsledky se dostavují,ale jak jsem už psala,tak pracji i s dětmi které necvičí,i s těmi se dá udělat nějaká práce a pokud tvé dceři stačí méně a škola i učitel jsou spokojeni,tak je to jen dobře,držim palce,ať dceři nadšení z hudby vydrží~R^~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.