| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkoušela jsem to. Z LBC do Chebu. Pakárna. Jako škola dobrá (to že mi nešla nebylo dané přístupem školy, ten byl dobrý). Jenže šíleně se to prodražilo. A zrovna třeba abych se učila v buse nebo ve vlaku - to nemůžu, dělá se mi blbě od žaludku, mžitky před očima a migrena - jezdila jsem nadopovaná Kinedrylem.....

Teď mám kombinované studium sice z Olomouce, ale vytvořili nám tu poblíž studijní skupinu (mám to asi 20km), a vyučující jezdí sem (takže platíme školné, zatím relativně mírné). Ani jim se sem nechce extra víckrát jezdit, takže zkoušky se plánují s ohledem na to kdy tu ten dotyčný bude - takže se zkouší i v průběhu tutoriálů, zatím je to fajn.
Míváme to pátek a sobotu, takže ani to hlídání není tak dramatické aby to nepořešil manžel či babičky a přitom se necítili nějak zásadně zatížení - je to pár hodin a pak zas funguju...

Takže za mě po zkušenosti - čím blíž tím blíž :-) a je to lepší

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.