| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dipsi, optimistka? utápím se v depkách, to jen navenek se usmívám...ono mi nic jiného nezbývá...
moje trápení:
psala jsem to holkám na fb, protože se mne na nohu každou chvíli někdo ptá a já mám depku a nechci to každému vysvětlovat zvlášť. kopíruju:
ahoj holky, mám depku...píšu vám to naráz, abych to nemusela vysvětlovat každému zvlášť, vzhledem k tomu, že to nemá moc řešení, tak se k tomu nechci vracet...hrozně mne bolí už asi třetí měsíc koleno, jenže se to pořád zhoršuje. Vyfasovala jsem ortézu, rehabky, ale jaksi nic moc nezabírá. Mám diagnozu chondropatie pately, což je něco jako artroza, prostě mi chybí chrupavka na čéšce. I delší chůze je zátěž, vše mám dělat s ortézou(která mne teda pro změnu šíleně škrtí). Jeden doktor mne chtěl hnát na operaci, artroskopii, aby se do kolene podíval, ale stejně by se s tím asi nic moc dělat nedalo, další doktorka řekla, že je to kravina, že by jen zbytečně koleno otevřeli a zavřeli a stejně tam nic neudělali. Už mám to koleno asi ted tak rozjeté, že mám hrozné bolesti i v noci(po zátěži). Jenže zátěž je už pro mne i obyčejná chůze. Včera jsem šla pěšky na břišní tance a zpět, a v noci jsem nemohla bolestí spát, vzala jsem si prášek od bolesti, nezbral, tak i druhý, to už jsem usínala zfetovaná....Asi bych ted měla kolenu dopřát maximální klid...což znamená naprosto minimalizovat veškerý pohyb, veškerou chůzi...tj. žádné procházky, sedět doma na zadku....z toho mám depku jak hrom. Procházky mne baví a já jsem dynamický člověk, z klidu mi hrabe...takže na procházky chodit budu, s tou ortézou, ale fakt na pidi procházky...musím mezi lidi, jinak bych zešílela, takže procházky hlavně někam do kaváren, na návštěvy....no jsem z toho otrávená, a hlavně, jak mám jednou tuto diagnozu, už nikdy to nebude lepší...já doufám, že mne koleno trochu přestane bolet, že se to zase uklidní, ale tu chrupavku mi tam už nikdo nenašije....a operace kloubu se dělá až po padesátém roce!!!(na to je zákon). Jsem na tom tak blbě, že zvažuju každý krok, každý krok hrozně bolí. Chce se mi na záchod a zvažuju, jestli mám jít...anebo až za chvilku. hrozný. Připadám si jako úplnej mrzák. A mám z toho depku. V noci jsem měla dnes takové bolesti, že jsem myslela, že zešílím. takže tomu odpovídá moje dnešní nálada. cítím hroznou bezmoc, ...břišní tance, které mne začaly bavit a možná i trošku jít, tak nevím, jestli je nebudu muset nechat...když po nich(nebo po té chůzi?) mám takové bolesti....musím si držet váhu, abych neměla velkou zátěž na klouby, takže s minimem pohybu je to o dietě...takže vzdát se oblíbených procházek, milovaného jídla, alkoholu(pokud budu muset brát na noc prášky na bolest), ...prostě všeho, co mám ráda.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.