Tak jestli dobře počítám Avet tak dá denně od 7 piv až do 11 kousků???Myslím komplet-to co vypije v hospodě + co vypije doma. A to fakt denně?! To je síla!mě by toto prostě hodně vadilo,jednak ten čas,který může trávit s rodinou a místo toho sedí v hospodě a toho piva mi přijde hoooodně!Hl.ono se to občas v hospodě proloží panáka,ani o tom nemusíš vědět. Já nerada manžela v alkoholu omezuju,ale manžel mi nepije denně,je schopen vypít sám flašku Visoura(ani nevím,jak se to pořádně píše
a k tomu colu,ale pije to semnou doma a jednou za čas. Dá si i vínko,ale je to o tom,že třeba týden,dva týdny nepije vůbec,pak třeba týden pije jeden den pivko-ale jedno dvě,druhý den trochu vínka atd,pak zase nepije vůbec,prostě tak nějak mi to přijde normální. Ale ta pravidelnost a množství u tvého muže mi přijde už moc.
Ale já jsem náročná na čas,který trávíme všichni spolu,takže ikdyby pil míň,tak já bych trvala na tom,aby byl s dětma. Já nevím,jak je to u vás doma,ale mě manžel chodí domů z práce rovnou,ale až cca v šest večer,víkendy je doma a plnně se nám věnuje a přesto mi tu kolikrát děti brečí,že chtějí tatínka,takže naše děti by si to s ním asi vyřídily sami
A tvá otázka,zda o něco přicházíš?Myslím,že ano. Pokud máte jinak hezký vztah,tak myslím,že právě o ten společný čas přicházíš ty i syn. Mohli byste spolu chodit na procházky,hrát hry,klidně i koukat na pohádky,cokoliv.Naše děti to milujou a my také. Jak říkám,2x týdně ok,ale denně by pro mě bylo naprosto nepřijatelné.