| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj maminy,
mám 13měsíční dceru, dávno nekojenou, baští už "normální" jídla jako dospělák. Samozřejmě, že přizpůsobené jejímu věku. UM pila Nutilon HA, ten jsme už mohly vysadit, paní dr. nám povolila plnotučné mléko. Malá jej velmi ochotně pije, s adaptací na něj neměla vůbec problém. Mléko pije ráno, 250ml. Můj problém se týká zácpy.
Máte některá zkušenost s verzí, že mléko způsobí zácpu? Mám totiž pocit, že od té doby, kdy pije čisté mléko, že začala mít velký problém s vyprazdňováním. Nekaká tak často, "drží" to 2 dny, ale pak jí to stojí velké úsilí a mnoho křiku a slziček. Už 2x jsem jí pomáhala kouskem mýdla do konečníku. :-(
Děkuji za příspěvky.
Máma Ráďa

p.s.
omlouvám se, původně jsem to asi vložila do nějaké jiné diskuze týkající se mléka. jsem zatím neznalá tohoto prostředí rodina.cz~f~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.