Plnotučné mléko bych já osobně nedala dítěti dříve jak před 3 rokem života........a hlavně kvůli tomu co malá pila se divím.....že na to dr přistoupila....to je mi dost divné. Může to být duvod...zácpy!! A mýdlo bych také nedávala........jak píšou ostatní mamonky raději olejíček nebo bepanten......nebo se zeptat v lekárně na něco proti zácpě pro roční děti. Moje děti jedly idenně minimálně jeden jogurt s živými kulturami=dříve danone........teď aktivie...např sladká bílá(kyselou tmavě zenou by nejedli ani dnes). Kluk je závislák po Kostících a to jí denně někdy i 3ks,holka tak ob den. Jídlo zkuste dávat které obsahuje vlákninu......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.