| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám dva kluky, jednomu jsou skoro tři, druhému je 5 let. Najednou jsem možná i spíš já sama :o)) měla pocit, že bychom měli mít nějaké zvířátko. Stejně jako Ty jsem řešila co a nakonec mi z toho nejlépe vyšlo morče. Párkrát jsme se na ně byli kouknout ve zverimexu abych děti "navnadila" a pak když mi jedno padlo do oka jsem ho přinesla domů. Tak nějak jsem počítala s variantou, že to děti přesnane brzy bavit, ale dopadlo to úplně super, máme ho 4 měsíce a děti jsou z něj pořád nadšení, Ferda se stal miláčkem rodiny. Bordel trochu dělá, to je pravda, ale extra citit není, musíš vychytat co dávat jako podestýlku a jak často to měnit. Z těch všech zvířat, co přichází v úvahu mi morče přijde jako nejlepší kompromis. Pes je velká zodpovědost (já bych psa taky hrozně chtěla, ale naštěstí k tomu mám stejný přístup jako ty - a kdo tvrdí, že psovi vyhovuje být celé dny sám doma, tak nad ním kroutím hlavou....), s kočkou se taky z nějakého důvodu nemůžu ztotožnit, rybičky, papoušek - s těmi se nepomazlíš, křeček je moc mrňavý a pro nešikovné ručičky ne úplně ideální a králík má přeci jen silné nohy a může dítě nechtíc pěkně škrábnout.
Nikdy bych nevěřila, že to budu psát, ale morče fakt vřele dopořučuji :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.