Přidat odpověď
Vánoční cukroví,tak to jsem pekla od 12 do 3 do rána týden z jednoho druhu jsem měla 6,protože jsem prostě tak zvyklá od mala a nemít domácí cukroví tak bych si připadala neschopná
V noci jsem nad tím vším dost přemýšlela,všichni jste mi moc pomohli svými radami nebo ukázkou jak je to u vás a popravdě mi pomohlo to,že to prostě tak nemám jen já a nemusím se cítit neschopná když máme domácí jídlo 3x v týdnu,když si s dětmi hraju i když neustále odbíhám k práci a nemám doma naleštěné sklo do brilantního lesku :).
U mě nejde nastavit ,že budu 4hodiny pracovat a pak se věnovat dětem,takže to prostě musim kombinovat
S babičkou jsme se domluvili,že si každé pondělí vezme Míšu do úterka a o víkendu zapojim otce ať je unavený nebo ne,mě se taky nikdo neptá jestli jsem unavená a když jsem tak stejně musím jít a udělat oběd,pověsit prádlo...Uklízečka nepřichází v úvahu to prostě nezkousnu,ale donutím ho aby zuačal řešit myčku,která mi ušetří hodinu času denně,hodinu kterou bych mohla trávit vařením(můj koníček) a pečením,přes týden prostě poklidím povrchově-ustlat,uklidit nádobí,luxovat bude táta ať chce nebo ne.
Sobotu dopoledne poklidím trochu víc,hlavně se postarám o prádlo,ale víkendová odpoledne,budu trávit s dětmi venku a na jaře aby mě to k práci nelákalo začneme výletit.Už se těším na sluníčko,lavičky v parku :)VŠEM MOC DÍKY ,DĚKUJU ,ŽE JSTE REAGOVALI A OPRAVDU JSTE MI VŠECHNY MOC POMOHLI,některý den si zajdu na hodinu na squosh kdy budeme jen s tátou prostě sami,bez dětí od kterých si maminka občas taky potřebuje dát oddych :) i když je zbožňuju a každá minuta mi přijde jako věčnost když josu pryč :D
Předchozí