| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sally,já to všechno vím a nejsem odpůrce všeho očkování,to je ostatně málokdo.Jde o to,že já třeba jsem tehdy(je to už 8 let) nevěděla vůbec nic o očkování,informace od dr.byly a často i dnes jsou jednostranné a když si vezmeš kolik je v nabídce nepovinných očkování,může to být opravdu prů@er.Jenomže dneska pokud něco takového jen naznačíš,jsi okamžitě fanatik,jsou v tom velké peníze a nikdo nemá zájem na tom,aby lidi o tomhle přemýšleli.Když pominu otázku autismu,má Kiki trvale poškozený kloub,jestliže je to častý nežádoucí účinek toho očkování,proč jsem to dopředu nevěděla?Já jsem v ruce tu vakcínu neměla,tu měla dr. v ordinaci a na přemlouvání rodičů si čas našla a říct negativa už ne?Já vím,že jsem byla hloupá,ale já jsem byla tehdy jiná,vychovaná ve víru v lékaře,zvyklá poslouchat,probíhala dost hustá masáž o dětech nemocných žloutenkou(ostatně jako dneska např.hluchý chlapeček atd.),internet jsem neměla a hlavně by mě to ani nenapadlo.Jenomže jak píšu,jen úvaha o tom,jestli jsou všechna očkování nutná,nebo jestli náhodou by neměl nést odpovědnost rodič z Tebe okamžitě udělá fanatika,který chce epidemiemi vyhladit lidstvo.~a~
Omlouvám se za dlouhý příspěvek,občas se z toho potřebuju vypsat:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.