No a zlobíš se za to na něj? Dáš mu najevo, že ne? Za tohle bych ho pevně chytla, vynadala mu a vykázala ho z postele. Takový ty řeči, že se miminku nic nestane, protože má kolem sebe vodu by mě teda moc neuklidňovaly. Já nic takovýho neřešila, protože jsem si dávala prostě pozor. Jak jsem věděla, že se ke mně dítě blíží, tak jsem neležela natažená jak trdlo, ale patřičně jsem si podle toho přizpůsobila pozici, abych dítě kdyžtak mohla rukama odrazit. A to jsem s ní i v noci spala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.