Já jsem spíš pro tu Manducu. Nelíbí se mi na tom tohle: krosnička znemožní kontakt s dítětem, klokanka a babyvak (babyvac) omezí v pohybu dítě i vás, vázání šátku je zdlouhavé a vyžaduje zručnost.
Je tu ale daleko větší problém - všechny výše vyjmenované způsoby nošení dítěte zásadním způsobem zatěžují vaše záda Tak krosnička to nejspíš dělá, to stejný klokanka. Z babyvaku mě za chvíli bolelo rameno, takže to taky nedoporučuju. Ale z ergonomického nosítka by záda neměly bolet ani dítě ani nosícího, to stejné u šátku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.