| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já su tady v tom až moc vyplašená. Právě se bojím, aby proboha nedošlo k situaci, kdy se mi dcera bude bát něco takovýho říct. To bych si připadala, že jsem úplně selhala. Takže pořád dokola opakuju bezpečnostní pravidla: Nikam nechodit s cizím, nikde nechodit sama, v případě, že se někde ztratíš, jdi za první ženou, kterou uvidíš, a řekni, že ses ztratila. Pokud se ztratíš tak, že mě neuvidíš, zůstaň stát na místě.
Ohledně tématu: Pořád dokola opakuju, že jsou místa na těle, kam NIKDO nesmí šahat. A nikdo na ni nesmí šahat tak, aby ji to obtěžovalo. Nikdo si k tobě nemůže dovolit nic, co se ti nebude líbit. Nikdo ti nesmí ubližovat a dělat věci, který nechceš. Tohle opakuju furt dokola, a hlavně, hlavně mi všechno musíš říct, i kdyby ti někdo říkal, že nesmíš, tak mně musíš hlásit všechno, protože já jsem tvůj nejlepší kamarád, ano?
Vtloukám jí to do hlavy pořád, opakuju to a zkouším ji, jestli ty věci ví. Samozřejmě jí to neopakuju každej den, abych ji neděsila, ale průběžně se ujišťuju, že ví, že se vším za mnou může (musí) přijít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.