Přidat odpověď
No já nevím, ale jak čtu tady tu diskusi k otázce, tak nabývám dojmu, že jste vůbec nepochopily, o čem ten muž psal. Já jsem ten článek četla. Ale mně to spíš připomíná takovou nějakou krizi rodiny. Více než polovina dětí se rodí ženám svobodným, vztahy mezi partnery jsou kdovíjaké. Ženy se přespříliš emancipovaly, bohužel je to vidět i na mladých děvčatech. Asi by měly slyšet, co o nich hovoří vrstevníci. Klukům se takové emancipované holky, co kouří, pijí, sprostě nadávají a já nevím co všechno, dost často nelíbí. Nejsem pro islám, nelíbí se mi absolutní podřízenost ženy muži, ale žena vždycky byla ta, co vytvářela rodinou atmosféru. A nyní? Ženy pospíchají do práce, je co dítě malinko odroste, vadí jim domácí práce, vadí jim i ty děti, protože se při nich nemohou realizovat. Bohužel v naší republice je to nastaveno tak, že většinou z jednoho platu rodina nevystačí. Ale i kdyby vystačila, tak ženská stejně do té práce půjde, jen aby nemusela být doma s ušmudleným dítětem, které jí brání v rozvoji...... Je to ve skutečnosti na hlavu postavené. Ano, chlapi by měli doma pomáhat, ale primárně jsou nastaveni tak, že domácí práce jsou záležitostí žen, oni by měli v první řadě vydělávat. Nedivím se, že je tolik rozchodů, rozvodů. Unavená žena, unavený muž to prostě nejde dohromady. Současný evropský standard je nastavený tak, že důležitější je práce, zaměstnání, budování vztahů na pracovišti (teambuildingy). A rodina? Ta je až na posledním místě. Dává to jasně najevo i tato vláda, když snižuje rodičovské, bere porodné.... Klidně si mě tu kamenujte za moje názory.
Předchozí