Maminky, chci se zeptat jestli se vám také stalo, že jste po opětovném nástupu do práce začaly přibírat. Já jsem byla vždycky jakžtakž štíhlá (168cm/64kg), držela jsem si tuto váhu před dětmi i po dětech. Jenže teď jsem nastoupila do práce a ejhle mám 70kg!!!
Co s tím? Začala jsem méně jíst - hlavně se snažím nesníst všechno u oběda a dávám si vždycky misku zeleninového salátu. Jenže váha se mi nehla. Mám sedavé zaměstnání a asi jsem při RD s dětma měla více pohybu. Ikdyž jsme toho moc nenachodili, protože děti jsou lenoši a ven chodit moc nechtěli. Ale i tak práce kolem dětí, domácnost atd. Chci začít chodit cvičit, chodila jsem i dříve, ale teď jsme měla asi 3 měsíce výpadek, jen nevím jestli to pomůže, více než 2x týdně to nezvládnu-časově. Nejlepší by bylo kdybych mohla chodit do práce pěšky, máme to cca 25 min ostré chůze, jenže vyzvedávám děti ze školky a mám to vždycky jen tak tak na vteřiny ikdyž jedu autem. Děti už odpoledne jít ven na procházku nechtějí a abych chodila někde sama to je taky nanic. Nemáte pro mě nějakou radu nebo osobní zkušenost? Díky moc!