Přidat odpověď
- Vajíčkovou (vajíčka natvrdo, žloutky smíchat s měkkým máslem, solí, pepřem a lžící hořčice, vymíchat a do toho přidat bílky strouhané na mrkvovém struhadle)
- rybičkovou - rybyčky pomačkat a smíchat s pomazánkovým máslem, jemně ukrájenou cibulkou a jemně ukrájenou kyselou okurkou. Pepř, citronovou šťávu a popř. sůl podle slanosti rybiček.
Salámovou pěnu - vysočinu umlít na masovém mlýnku. Vyšlehat máslo s přikapáváním vroucího mléka (celkem asi 1-2 lžíce mléka), tím se z něj udělá nadýchaná pěna. Jemně vmíchat mletý salám, dochutit mletou paprikou, pepřem a citronem.
tuňákovou - tuňáka smíchat buď s majonézou, nebo s pomazánkovým máslem, a vmíchat najemno nakrájený pórek. Sůl, pepř, citronová šťáva.
další suroviny nenabízíš:) Ale pokud nějaké máš, tak co třeba celerovou remuládovou(tu budem mít dneska k večeři my:) , česnekovou, drožďovou, budapešťskou, falešnou humrovou, sýrovou, obyčejnou rozhudu...
Předchozí